Thursday, November 25, 2010

Memecut laju dilorong F1 PLUS

Canggih bas 2 tingkat nie...

On thePublish Post way nak ke JB Aku dok memotong sebuah lori dengan kelajuan 11okm/j, tetiba bas nie dangan megahnya memotong kereta aku dgn kelajuan lebih 13okm/j agaknya. Lorong ke-3 tu....
Aku memang dah standbye camera sebab bila tengok dari side mirror, bas nie laju lain macam jer.
Memang power bas nie... naik seram bila kereta ku bergoyang....
Tapi syukur kerana bas nie selamat sampai ke destinasi, sebab tak dgr pun apa=apa berita buruk kat TV esoknya..

0 comments:

Tabung Cari Wang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Top 10 Visitors

Nak Duit Online ?

Labels

 

IcyBlue | Copyright © 2009 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh