Thursday, December 30, 2010

Apam Daun Rambai

Salam semua... lamanya tak update blog nie.. Sangat sibuk betul. Apatah lagi cuti sekolah nie.

Cerita pasal kuih nie mungkin semua dah tau. Pagi tadi balik kampung kat pekan Johol jumpa lak kuih nie.. sebenarnya my mother memang expert buat kuih nie. Cuma tak kena hari balik kampung. Tapi kalau bagi tau balik dan suruh buat gerenti my mother buat punya....

Kuih kalau nak rasa boleh datang kat pekan Johol.. kat warung berhampiran dengan Klinik kesihatan simpang masuk kg Melekai, pasti ada punya.

OK selamat mencuba rasa......

Friday, December 3, 2010

MAHA 2010 di Serdang

Ambil cuti pergi ker Serdang tengok MAHA 2010. Sememangnya menarik dan puashati jika anda dapat luangkan masa.

Tetapi untuk sampai ke situ ambil masa hampir 2 jam dari pintu utama ke tempat parking kereta. Nasib baik bawa kereta auto. Air cond pun tak meragam......
Untuk sesiapa yang pandai ambil peluang untuk bisness, banyak syarikat yang tawarkan kepada anda. Yang penting kita pandai dan rajin bertanya.
Kepada yang membawa keluarga sememangnya bagus untuk mengisi masa di cuti sekolah anak-anak. Adalah rugi jika anda terlepas peluang ini..... Ingat ianya akan berakhir sehingga 5 Dis ini sahaja.

Tabung Cari Wang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Top 10 Visitors

Nak Duit Online ?

Labels

 

IcyBlue | Copyright © 2009 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh