Tuesday, May 25, 2010

Hasil kreativiti Wife aku..

Kucing nie orang dok sibuk buat hantaran, dia jadikan tempat beradu dia lak...banyak cantik....selamba dia jer... boleh tahan gak.. wife aku buat nie....
Mungkin bakat terpendam..yang dia dapat dari aruah kakak dia....

Yang aku tau masa belum kahwin..satu benda dia tak tau...sekarang... macam leh buka kedai nie... hee...hee....duit..duit..dalam kepala otak nie...
Yang terhasil 7 hantaran untuk khas buat sepupu dia..... tak tau la brape dia ambil upah.....
(gambar diambil dari N95)

Tuesday, May 18, 2010

Patutlaaa... kalah kat Sibu....

Patutlaa.. B-End tewas kat sana....jgn sangka org kat sana tak tau pasal internet...dah canggih....sekarang....hee...hee...
Apa-apa pun tahniah kepada yang menang.... kepada yang kalah leh cuba lagi lain tahun......

* sumber gambar dicilok dari : Justice For ALL
* sumber berita dicilok dari : bloghijat



P/S : Kepada yg sensitif.. Minta Maaf kerana ade selit sikit politik kat sini....

Wednesday, May 12, 2010

Huyooo.. ko pakai Iphone..

Hee.. hee.... tentu mahal phone ko nie.....itulah yg kerap aku dengar dalam tempoh 2 minggu nie..
Canggihya...... touch screen lak tu....bila aku kata beli cuma rm100 jer.. sampai ada yang offer nak beli rm300...coz die ingat aku tipu... wau.....sukanya aku....
Macam nak jual jer kat dia orang nie.....untung rm200... hee...hee..

Kereta kena langgar

Hari Jumaat yang lalu kereta kena langgar dibahagian pintu depan sebelah kiri oleh budak sekolah Menengah. Budak tu cuba nak tipu akan bayar selepas aku hantar ke bengkel untuk repair. Dia ingat aku bodoh sangat ke? Aku beri tempoh 24 jam untuk bayar kos.
Esoknya lepas hantar kereta aku call budak nie tanya pasal bayaran.. tapi tak angkat phone... dunia nie kecil jer... kebetulan adik budak sekolah nie anak aku kenal lak. Terus minta phone no. ayah dia..
Lepas call ayah budak tu, dia kata anaknya memang "terejal" sikit. So... ayah dia terus masukkan duit RM300 kos repair. Alhamdulillah.... settle.....

Tabung Cari Wang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Top 10 Visitors

Nak Duit Online ?

Labels

 

IcyBlue | Copyright © 2009 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh