Thursday, September 30, 2010

Kereta Baruku mula Meragam...

Tak sampai 2 minggu kereta nie mula meragam. Macam-macam problem timbul. Kereta tak ON lagi sudah ada bunyi berdesing dari dalam enjin. Lampu minyak hitam dan auto cruise menyala. Takkan baru 2 minggu minyak hitam dah kering kut. Bila check semalam suspect elektroniknya problem....Emmm... Konon2 tunggu 2nd badge keluar takde masalah tapi sama gak.. apa jadi dgn Proton kita nie....


Tapi aku tau setiap keretabaru tetap ada problem,,, yang penting sekarang, servis dia mesti top 10. kalau dalam tempoh 1 bulan nie masih tak settle gak aku nak suruh Proton tukar yang lain... Boleh dapat ke?

2 comments:

Natural Self said...

salam...aikk,keta baru pun ada masalah ke,ermm..susah jgk ni.baik beli yang second je dah tentu tau ada masalahkan.uhuu..sabor jer.

edita_ez said...

Dak ok dah..setakat nie service top 10.. salesman tu siap belanja breakfast lg.....

Tabung Cari Wang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Top 10 Visitors

Nak Duit Online ?

Labels

 

IcyBlue | Copyright © 2009 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh